Ruilen of retourneren van bestellingen 

 

U kunt een artikel dat u online op www.atelierceleste.nl heeft besteld binnen 14 dagen gratis ruilen of retourneren. U kunt hiervoor terecht aan de Lagemaat 17 te Den Ham of u stuurt de retourzending in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd aan mij terug. 

Vermeld alstublieft uw (aankoop) naam, adres, telefoonnummer en reden van retour bij de retourzending, zodat ik het aankoopbedrag op de juiste rekening terug kunnen storten en weten wat er eventueel mis is met het product.

Verpak uw retourzending stevig, omdat u wettelijk verantwoordelijk bent voor schade die is ontstaan tijdens het retour zenden. De schade wordt dan namelijk in mindering gebracht op het te retourneren bedrag.

Atelier Celeste is tevens wettelijk niet verantwoordelijk voor retourzendingen die niet aankomen. Daarom raden ik u aan om aangetekend te versturen. Of in ieder geval een traceerbare manier van verzending te kiezen en het bewijs ervan goed te bewaren mocht er twijfel ontstaan. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

 

U kunt een artikel alleen ruilen of retourneren als het aan de volgende voorwaarden voldoet:

* Het artikel is in nieuwstaat en authentiek

* Het artikel heeft geen beschadigingen of draagsporen

* Het artikel zit nog in de originele merkdoos verpakt

 

Indien een artikel niet voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden kan het artikel niet worden geaccepteerd. Uiteraard ontvangt u hierover bericht. Het aangekochte artikel blijft in dat geval eigendom van de klant. 

Indien er aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan zal Atelier Celeste binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten. Terugboekingen worden altijd gedaan naar de rekening waarmee is betaald. Heeft u bijvoorbeeld betaald middels iDeal dan wordt het bedrag teruggestort op de gebruikte rekening.

Indien u een artikel wenst te ruilen dan zal ik contact met u opnemen om dit in orde te maken met u. Indien er sprake is van een prijsverschil dan ontvangt u hierover instructies.